TTI İZMİR TURİZM FUARINDA KUŞADASI TANITILACAK

Sayfalar

TTI İZMİR TURİZM FUARINDA KUŞADASI TANITILACAK

Kuşadası Ticaret Odası, bu yıl 8-10 Aralık tarihleri arasında 16.’sı gerçekleşecek Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’nde kurulacak Kuşadası standında, Kuşadası tanıtımına hazırlanıyor.

Fuarda, Kuşadası Ticaret Odası ve Kuşadası Belediyesi işbirliği ile kurulacak olan Kuşadası standını B holünde ziyaret edebilirsiniz.

Fuar Hakkında;

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB FUARCILIK A.Ş. işbirliği ile her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir ‘’Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’’, 2022’de de sektörün önde gelen profesyonellerini 16. kez bir araya getirmeye ve sektörel fırsatlar sunmaya devam ediyor. İletişim ve iş bağlantıları kurmanın en hızlı ve güvenilir yolu olan Travel Turkey İzmir, sizi 8-10 Aralık 2022 tarihleri arasında fuarizmir’de bekliyor!

16. TTİ Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi Broşürü için tıklayınız.