Yayınlanma Tarihi: 30 Mart 2018
KUŞADASI İÇİN BÜYÜK HİZMET

Kuşadası Ticaret Odası binasında açılacak olan vize ofisi, 2 Nisan’a hazır.

2 Nisan Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan vize ofisinde tüm hazırlıklar tamamlandı. VFS Global merkezinden Kuşadası için randevu alabilir, 02 Nisan 2018 tarihinden itibaren vize başvurunuzu Kuşadası Ticaret Odası binasından yapabilirsiniz.

Kuşadası Ticaret Odası binasında hizmete giren VFS Global vize ofisine Kuşadası’ndan ve çevre il ve ilçelerinden yoğun ilgi olacağını söyleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; özellikle parmak izi uygulaması için İzmir’e gidilmesi gerekiyordu, artık tüm bu işlemler hizmet binamızda yapılabilecek. Tüm hazırlıklar tamamlandı. Bu da vize almak isteyenler için hem zamandan, hem de maddi kazanç sağlayacak. Dedi. Çevre il ve ilçelerden de Kuşadası’na vize için gelineceğini bunun ilçede de bir hareket sağlayacağını sözlerine ekleyen Akdoğan; çevre oda-borsalar da üyelerini, talebimiz üzerinde açılan Kuşadası VFS Global vize ofisine yönlendirecek. Dedi.

Yunanistan Konsolosluğu yetkili şirketi VFS Global’in merkezinden randevu alarak, 24 ülkede geçerli Yunanistan schengen vizesi için Kuşadası’ndan başvuru yapabilir, parmak izinizi verebilirsiniz.