Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2018
CUMHURİYET BAYRAMI KUŞADASI'NDA BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümü Kuşadası'nda kalabalık bir katılımla, coşkuyla kutlandı. Bir gün öncesinde Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen Çelenk Törenine Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel, Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Ali Talmaç ve Meclis Üyesi İbrahim Umut Pancar katıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kuşadası Kaymakamlığı'nda düzenlenen Tebrik Töreninin ardından, Atatürk Meydanı'nda düzenlenen Bayram Töreni ile devam etti. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Buket Çallı, Erdem Dikkaya ve Müslüm Yıldırım'ın da hazır bulunduğu törene, protokol, daire amirleri, siyasi partı temsilcileri, STK'lar, öğrenci grupları ve Kuşadası halkı katıldı. Konuşmalar, okunan şiirler ve halk oyunları gösterileri ile büyük coşku ile devam eden tören, geçiş töreni ile sona erdi.