Yayınlanma Tarihi: 25 Kasım 2022
KUTO MECLİSİ ANKARA’DAYDI

Kuşadası Ticaret Odası ‘ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Kuşadası Ticaret Odası Meclisi, geçtiğimiz ayda gerçekleşen seçimlerin ardından Ankara ziyareti gerçekleştirdi. Program kapsamında Anıtkabir ziyareti, TOBB İkiz Kulelerde Kasım ayı Meclis toplantısı yapıldı, ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret gerçekleştirildi.

KUTO 30. YILINDA ATA’SININ HUZURUNDA

Kuşadası Ticaret Odası Meclisi, kuruluşunun 30. yılında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir'de ziyaret etti

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Bülent İlbahar, Meclis Divan Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Miraç Şengel ve Meslek Komitelerinin kadın üyelerinin Ankara'ya gerçekleştirdikleri ziyaretin ilk durağı Anıtkabir oldu.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı tarafından Atatürk'ün mozolesine çiçek sunumunun ardından, toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TOBB İKİZ KULELERDE YAPILDI

Kuşadası Ticaret Odası Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı, TOBB İkiz Kuleler Toplantı salonunda yapıldı. Meclis Başkanı Bülent İlbahar başkanlığındaki toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın Yönetim Kurulu Faaliyetleri hakkında bilgi vermesinin ardından, gündem maddeleri ile devam etti.

TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ZİYARET EDİLDİ

İkiz kulelerde yapılan Meclis Toplantısı sonrasında, Kuşadası Ticaret Odası Meclisi toplu halde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

Kabulde, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, KUTO Meclisine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti ve Yönetim kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a özellikle pandemi döneminde üyelerinin sorunlarını anında aktararak çözüm noktasında yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kredi Garanti Fonu (KGF) Başkanı Erdoğan Özegen’in de katılımıyla gerçekleşen ziyarette; Oda üyelerinin çeşitli sorunları iletildi, konaklama vergisi ve müzik yayını saatleri ele alınarak, Kuşadası ekonomisi ve turizmi hakkında bilgi verildi. Daha önceden de dosyası sunulmuş olan Kongre Merkezinin son durumunun da gündeme geldiği toplantıda, Hisarcıklıoğlu’ndan konuyla ilgilenileceği sözü alındı.

Misafirperverliğinden dolayı TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerini sunan KUTO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, aynı zamanda TOBB tarafından “154 İlçeye 154 yeni okul projesi” kapsamında Kuşadası’nda yapılacak okul için de Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti ve destekleriyle kısa bir sürede olsa otopark olarak açık kalan şehir merkezindeki okul bahçesinin, okul yapıldıktan sonra da bahçe kısmına otopark olarak tekrar talip olacaklarını söyledi.

KGF Başkanının da, Oda üyelerini de kapsayacak yeni planlanan kredilerle ilgili bilgi verdiği ziyaretin sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.