Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2017
KUŞADASI'NDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINDA BÜYÜK COŞKU

Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. Yılı Kuşadası’nda büyük bir coşkuyla kutlandı. Bir gün öncesinde Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk törenine, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Yıldırım katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Kuşadası Kaymakamlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreni ile başladı, Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle devam etti. Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın da hazır bulunduğu törene, protokol, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, öğrenci grupları ve Kuşadası halkı katıldı.

Konuşmaların ardından çeşitli grupların halk oyunları gösterileri ve okunan şiirlerle devam eden kutlama töreninde, Kuşadası Belediye Bandosu eşliğinde tören geçişi düzenlendi.

KUTO ATATÜRK TEMALI BAYRAK DAĞITTI

Kutlamalar kapsamında, akşam saatlerinde düzenlenen Cumhuriyet Kortejine Kuşadası halkı yoğun ilgi gösterdi. Yediden, yetmişe büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşen kortej öncesi Kuşadası Ticaret Odası tarafından evlere ve işyerlerine asılmak üzere Atatürk temalı bayraklar dağıtıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Meclis Katip Üyesi Faik Alp, Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yiğit, Disiplin Kurulu Üyesi Cem Arslan ve Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin de katıldığı kortejde; Şehit Kaya Aldoğan Lisesi Veteran Bandosu ve Kurtuluş Savaşını anlatan canlandırmalar da yer aldı. Renkli görüntülerin yaşandığı kortejin ardından kutlamalar konser ile devam etti.