Yayınlanma Tarihi: 02 Nisan 2021
AYDIN BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ KUTO’YU ZİYARET ETTİ

Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Ahmet Bayramer ve Sanayi ve Teknoloji il Müdürlüğü Şube Müdür Vekili H. İbrahim Buğdaycı, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı ziyaret etti.

Ziyarette; Arge ve tasarım destekleri, mikro işletmelerin KOSGEB aracılığıyla yararlanabileceği destekler görüşüldü, yıllık işletme cetveli girişleri hakkında hatırlatma yapıldı ve Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Kuşadası Ticaret Odası üyelerine yönelik yapılabilecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, geçtiğimiz aylarda atanarak göreve başlayan Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Ahmet Bayramer’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, görevinde başarılar diledi.