Yayınlanma Tarihi: 09 Mayıs 2022
BAŞLAYAN SEZONLA BİRLİKTE KUŞADASI’NDA TURİZM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından, yeni başlayan turizm sezonuyla birlikte düzenlenen Turizm Değerlendirme Toplantısına katılan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; kruvaziyerle gelen ve gemide kalan turistin çarşılara inmesi için çalışma yapılması gerektiğini söyledi. Akdoğan; aynı zamanda çarşı esnafının, otellerde kalan turistleri de hedeflemesi gerektiğinin altını çizdi.

Kuşadası esnafları ve meslek odaları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen; inşaat yasakları, sıfır işgaliye gibi pek çok konunun gündeme geldiği toplantıda Kruvaziyer Komisyonu kuruldu. Komisyon şu isimlerden oluştur; Efe Berberoğlu (Kuşadası Belediyesi), Emre Fazlılar (Kuşadası Belediyesi), Tolga Erdem (KUTO) Özgür Evran (KUTO), Galip Ertan (KESO), Barış Bozyol (KESO), Ufuk Turan (Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası) Çağlayan Erdem (Kuşadası Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği), Özer Esenkaya (TÜRSAB), Zeynep İnak (Kuşadası Gazeteciler Derneği)

Önümüzdeki günlerde toplanacak olan komisyon; kruvaziyer gemileriyle gelen turistlerin esnafa daha fazla katkı sunmasını sağlamak için çalışma yapacak.