BOSNA HERSEK SAĞLIK TURİZMİ FUARI HAKKINDA

Sayfalar

BOSNA HERSEK SAĞLIK TURİZMİ FUARI HAKKINDA

26 – 27 Ağustos 2022 tarihlerinde, ALZ Grup ve GO Fair işbirliğinde Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Hotel Holiday/Inn Fuar Salonunda Sağlık Turizmi Organizasyonu 3. Bosnia Healthcare & Services Expo Fuarı gerçekleşecektir.

Bir önceki dönemin fuar sonuç raporunu ve fuar taslak yerleşim planları ekte yer almaktadır.

Katılımcılar, B2C görüşmeler ile fuar standlarında hem sektör yetkilileriyle hem de elinde raporu olan hastalar ile doğrudan görüşebilecekler ve Bosna Hersek Fon yetkilileri ve Kanton bölgelerinin Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile tanışarak işbirliği yapma şansı elde edebileceklerdir.

Bosna Hersek bu yıl teşvik listesinde yerini almış olup, ‘’Sağlık Turizmi Yetki Belgesi’’ var ise; Ticaret Bakanlığı tarafından fuara %60 teşvik verilmektedir.

Fuara katılım ve ayrıntılı bilgi için; 0533 577 29 98 No’lu telefondan ALZ Grup Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer ile irtibata geçebilirsiniz.

Fuar sonuç raporu için tıklayınız.

Fuar taslak yerleşim planları için tıklayınız.