Yayınlanma Tarihi: 14 Ocak 2022
YENİ LİMAN BAŞKANI EYİGÜN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz aylarda atanarak göreve başlayan yeni Kuşadası Liman Başkanı Önder Eyigün, Kuşadası Ticaret Odası Yönetimini ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan; yeni Liman Başkanı Önder Eyigün’e görevinde başarılar diledi ve Liman Başkanlığı ile işbirliği içerisinde olduklarını dile getirerek, her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi. Aynı bünyeden bu göreve geldiğini ve Kuşadası Ticaret Odası’nın desteklerini yakından bildiğini söyleyen Eyigün, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve tüm Yönetime teşekkür etti ve işbirliklerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Ziyarete; Odamız Meclis Divan Üyesi Nurgil Gürcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Boranalp katıldı.