Yayınlanma Tarihi: 09 Ekim 2022
KUTO’DA MEVCUT BAŞKAN SERDAR AKDOĞAN YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Kuşadası Ticaret Odası’nda 09.10.2022 Pazar günü tek liste ile yapılan Organ Seçimlerinde mevcut başkan Serdar Akdoğan yönetimi güven tazeledi.

Kuşadası Ticaret Odası hizmet binasında 11 Meslek Gurubunda gerçekleşen seçimlerde 30 Meclis üyesi ve 71 komite üyesi seçildi.

Organ Seçimlerinde güven tazeleyen mevcut Başkan Serdar Akdoğan ve ekibi, tek liste olmasına rağmen seçime yoğun ilgi gösteren Kuşadası Ticaret Odası üyelerine teşekkür ederek; “sonuçların ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Bir dönem daha göreve gelerek aldığımız sorumluluğu tüm arkadaşlarımla birlikte üyelerimiz ve Kuşadası için en iyi şekilde yerine getirecek ve Kuşadası için hep birlikte güçlü olmaya devam edeceğiz” dedi.

Birlik ve beraberlik havasında geçen seçimlerin ardından Kuşadası Ticaret Odası’nda kesinleşmiş sonuçların gelmesiyle birlikte 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu, meclis başkanlık divanı, TOBB delegeleri ve disiplin kurulu seçimleri yapılacak.