Yayınlanma Tarihi: 01 Mart 2021
THK YETKİLİLERİ KUTO’YU ZİYARET ETTİ

Türk Hava Kurumu Gökçen İktisadi İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Aytaç Duman, Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Danışmanı ve İç Denetim Müdürü Rasim Mülkoğlu ve THK Selçuk Meydan İşletme Müdürü Murtaza Turan, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı ziyaret etti.

Selçuk Efes Havaalanı’nda gerçekleştirilen etkinlikler ve yamaç paraşütü ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, yetkililer Selçuk Havacılık Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen microlight, paraşütle tandem atlayışları gibi aktivitelerin pazarlaması ve tanıtımında Kuşadası Ticaret Odası’ndan destek istediler. Ziyarette; Odamız Meclis Başkan Yardımcısı Bülent İlbahar ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz’da hazır bulundu.