Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2018
KUTODA VİZE OFİSİ 2 NİSANDAN İTİBAREN HİZMETİNİZDE

Kuşadası Ticaret Odası binasında, Yunanistan Konsolosluğu yetkili şirketi VFS Global tarafından açılan vize ofisi, 2 Nisan’dan itibaren başvuruları kabul etmeye başlayacak.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia ve VFS Global Türkiye Genel Müdürü Sertan Arslantürk’ün biraraya gelerek yaptıkları görüşmeler sonucu, KUTO binasında açılan VFS Global vize ofisi, 02 Nisan-31 Ekim 2018 tarihleri arasında hizmet verecek.

24 ÜLKEDE GEÇERLİ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, bölgede yaşayan herkes için büyük kolaylık sağlayacak olan vize ofisi ile ilgili, “Yunan adalarına geçiş kapısı olan ilçemizde, talebimiz üzerine Oda binamızda açılan vize ofisi, hem üyelerimiz hem de tüm Kuşadası halkı ve yakın çevrede yaşayan herkes için büyük kolaylık sağlayacak. Dedi ve Yunanistan Konsolosluğundan alınacak vizenin diğer 24 Schengen ülkesinde de geçerli olduğunu hatırlattı.