NEFES KREDİSİ BAŞVURULARINDA CİRO KAYBI ŞARTI KALDIRILDI

Sayfalar

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARINDA CİRO KAYBI ŞARTI KALDIRILDI

Odamız tarafından mevduat desteği sağlanan ‘Nefes Kredisi’ başvurularında, ‘Ciroda yüzde 25 kayıp yaşamış olma’ şartı kaldırıldı. Üyelerimiz; yıllık yüzde 17,50 faizli, 6 ay ödemesiz 12 ay eşit taksitli geri ödemeli, toplam 18 ay vadeli Nefes Kredisi’ne, Odamızdan alacakları “Nefes Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli faaliyet belgesi ile başvurabilirler.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank, Denizbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankasına 1 Haziran tarihinden itibaren Nefes Kredisi için başvuru yapılabilmektedir ve KGF destekli kredi için 1 TEMMUZ 2021 TARİHİNE KADAR BAŞVURULARDA ÜYELERİMİZDEN VERGİ ve SGK BORCU YOKTUR BELGESİ İSTENMEYECEKTİR.