Yayınlanma Tarihi: 19 Haziran 2021
SERDAR AKDOĞAN; RUSYA’DAN GELEN HABER TURİZM CAMİAMIZI SEVİNDİRDİ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Rusya’nın koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye’ye uyguladığı uçuş yasağının 22 Haziran itibariyle kaldırılmasının turizm camiası için sevindirici bir haber olduğunu söyledi.

Akdoğan; alınan tedbirlerle ülkemizin yüksek risk grubu ülkeler arasından çıkmasıyla önümüzdeki aylarda dış pazarda hareketlilik beklediklerini belirtti. Akdoğan; Rus pazarının açılması, diğer ülkelerden misafirlerimizle ve iç pazarda beklediğimiz yoğunlukla iyi bir sezon geçireceğimizi bekliyorum. 2021 sezonunda Haziran ayını kaybetsekte, gelen güzel haberlerle diğer aylarda aradaki açığı kapatarak uzun ve güzel bir sezon geçireceğimizi umuyorum. Kademeli normalleşme tedbirlerinde artık saat yasakları ve kısıtlamaların da kaldırılması turizm açısından gerekiyor” dedi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, diğer ülkelerden gelecek olumlu haberleri de beklediklerini sözlerine ekledi ve Kuşadası tüm sektörleri ile her türlü önlemi alarak misafirlerini ağırlamaya hazır. Dedi.