Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2022
CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YILDIZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Kuşadası ziyaretleri kapsamında; CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari ve beraberindeki heyet ile birlikte Odamızı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan’ın makamında, Meclis Başkanımız Bülent İlbahar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Seydi Yıkılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Murat Boranalp ve Vedat Ali Talmaç’ın da katılımlarıyla gerçekleşen ziyarette; ülke ve ilçemiz ekonomisi ve turizm hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Odamız tarafından yaptırılan Kuşadası illüstrasyon haritası hakkında, Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan’dan ayrıntılı bilgi aldı.