GENÇLİK VE YENİLİKÇİ GİRİŞİMCİLİK WEBİNARI

Sayfalar

GENÇLİK VE YENİLİKÇİ GİRİŞİMCİLİK WEBİNARI

D-8 Genel Sekretaryasının ilgili yazısına istinaden TOBB’dan Odamıza gelen yazıda;

16 Aralık 2021 tarihinde 13:00-16:00 saatleri arasında Birleşmiş Milletler Batı Asya Ekonomik ve Sosyal Komisyonu (ESCWA) ve D-8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı işbirliğinde çevrimiçi "Tek ulus ve çeşitli gençlik deneyimleri" konulu gençlik ve yenilikçi girişimcilik webinarın düzenleneceği bildirilmektedir.

İngilizce dilinde düzenlenecek olan webinarın taslak programı ve kayıt linki ekte sunulmaktadır.
Ülkemiz ile Bangladeş, Endonezya, İran, Malezya, Mısır, Nijerya ve Pakistan'dan oluşan Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Ekonomik İşbirliği Teşkilatı, üye ülkeler arasında kalkınmaya yönelik işbirliğini geliştirmek, ekonomik ve sosyal ilişkileri zenginleştirmek amacıyla 1997 yılında kurulmuş olan bir örgüttür.
TOBB, D-8 marjında kurulmuş olan D-8 Ticaret ve Sanayi Odaları'nın (D-8 TSO) kurucu üyesidir. Ülkemizin 2017-2021 D-8 dönem başkanlığı çerçevesinde, D-8 TSO Dönem başkanlığı da TOBB tarafından yürütülmüştü.