Yayınlanma Tarihi: 13 Aralık 2022
KUTO’DA ETSY EĞİTİMİ GENİŞ KATILIMLA YAPILDI

Kuşadası Ticaret Odası tarafından A’dan Z’ye ETSY konulu eğitim düzenlendi. Merkezi Amerika’da bulunan küresel bir e-ticaret platformu olan ETSY hakkında eğitim, Kuşadası Ticaret Odası Eğitim Salonunda geniş katılımla gerçekleşti.

Katılımcıların; ETSY nedir, ETSY’de satış süreçleri nasıl işler ve ETSY’e başlamadan önce yapılması gerekenler hakkında sorularına cevap bulduğu eğitim, E-Trade Global kurucusu-ihracat kıdemli eğitmen Sevtap Küçük tarafından verildi.

Tam gün interaktif şekilde gerçekleşen eğitimde; ETSY’de satış yapmak için tüyolar, doğru ürünü bulma, analizler, reklam, pazarlama, lojistik maliyetleri gibi pek çok konuda doğrular ve yanlışlar örneklemelerle anlatıldı.

E-ihracat yapmak isteyen katılımcılar, son derece yararlı geçen ve sorularına cevap buldukları eğitimin sonunda, her zaman kendilerini ve iş olanaklarını geliştirebilecekleri konularda düzenlenen eğitim imkanları için Kuşadası Ticaret Odası Yönetimine teşekkür etti.