Yayınlanma Tarihi: 31 Ağustos 2021
KUŞADASI’NA SEZONUN İLK GEMİSİ 2 EYLÜL’DE GELİYOR

Kuşadası’na sezonun ilk gemisi 2 Eylül’de geliyor. Yıl sonuna kadar 13 sefer yapması beklenen geminin ilk yolcuları, Rus seyahat acentalarının temsilcileri ve fenomenlerden oluşuyor.

KUTO’DAN TANITIM MATERYALLERİ DESTEĞİ

Sezonun ilk gemisi ile gelecek olan Rusya’nın önde gelen seyahat acentaları ve fenomenleri için Kuşadası Ticaret Odası’da tanıtım materyalleri ile destek verdi. Tüm yolcular için Odamız tarafından hazırlanan çeşitli tanıtım materyallerinden oluşan birer çanta hazırlanarak Egeport Liman İşletmesine teslim edildi.

“Limanımızda gemi görmenin sevincini yaşayacağız” diyen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; limanımıza gelecek olan yolcuların Rus pazarı açısından önemini vurgulayarak “şimdiden tüm esnafımıza hayırlı ve bereketli olsun” Dedi.