Yayınlanma Tarihi: 26 Ekim 2022
MHP YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Siyasi Etik Kurulu Başkan Vekili Deniz Depboylu, MYK Üyesi Burak Pehlivan, Aydın İl Ocak Başkanı Hakan Karakuş, MHP Kuşadası İlçe Başkanı ve Odamız Meclis Üyesi Murat İnan ve beraberindeki heyet ile birlikte Odamızı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan’a seçim sonrası hayırlı olsun dileklerini ileten Depboylu, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Odamız Meclis Başkanı Bülent İlbahar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Seydi Yıkılmaz ve Yönetim kurulu Üyelerimiz Namık Kemal Daylan ve Murat Boranalp’in de katılımlarıyla gerçekleşen ziyarette; Kuşadası’nın en önemli sorunlarının başında gelen otopark sorunu, ekonomi ve genel sorunlar gündeme geldi. Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan’ın bölgelerde yapılacak uygulamalar öncesinde iç dinamiklerin görüş ve onayının alınmasının önemini dile getirdiği ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.