Yayınlanma Tarihi: 30 Ağustos 2019
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUŞADASI’NDA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kaymakamlık Makamında tebrik töreni ile başlayan kutlamalar, Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü kutlamalarına; Kuşadası Askerlik Şubesi Başkan V. Personel Asteğmen Muhammet Ayhan Erdem’in günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından, halk oyunları gösterileri ve tören geçişi ile devam edildi.

Kuşadası Protokolü, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı 30 Ağustos törenlerinde; Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkan yardımcıları Bülent İlbahar ve Tolga Erdem, Yönetim Kurulu üyeleri Seydi Yıkılmaz, Erdem Dikkaya, Murat Boranalp ve Kuşadası Ticaret Odası Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları üyeleri de hazır bulundu.