Yayınlanma Tarihi: 22 Nisan 2019
KUŞADASI’NDA DÜNYA GÖZÜNDEN TÜRK MUTFAĞI YEMEK YARIŞMASI

43. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kervansaray’da düzenlenen “Uluslararası Dünya Gözünden Türk Mutfağı” yemek yarışması yoğun ilgi gördü.

Türkiye’de yaşayan etnik kökeni farklı milletlerden olan kadınların, Türk kültürüne ait birbirinden lezzetli yemekleriyle yarıştığı yarışmanın birincisi beğendili kebap ile yarışan Etiyopya etnik kökenli Zuriash Yırga Kebede oldu.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Aziz Bostan ve Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından verildi.

SERDAR AKDOĞAN’A PLAKET

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Meclis Katip Üyesi Nurgil Gürcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, Buket Çallı ve Murat Boranalp’in de katıldığı Organizasyonda, Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Uğur Apak tarafından, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a, Kuşadası 2. Tadım Günleri etkinliğine katılımları ve Kuşadası gastronomisi tanıtımına verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.