Yayınlanma Tarihi: 17 Ağustos 2018
KUTO’DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kuşadası Ticaret Odası heyeti, geçtiğimiz günlerde atanarak göreve başlayan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından Emniyet Müdürü Berksoy’a, Kuşadası ekonomisi ve ticari hayatı ile ilgili bilgi verildi ve Kuşadası sorunları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy’da, daha önce 10 yıl Marmaris’te görev yaptığını, sahil ilçelerine ve sorunlarına yabancı olmadığını ve Kuşadası güvenliği için özel proje geliştireceklerini söyledi ve Kuşadası Ticaret Odası heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Her zaman desteğe hazır olduklarını belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından İlçe Emniyet Müdürü Berksoy’a ilçede yaşanan trafik, çevre yolu gibi sorunları ve ticari envanteri içeren raporlar iletildi ve Kuşadası Prestij Kitabı hediye edildi.