Yayınlanma Tarihi: 16 Şubat 2018
KUŞADASI?NDA İŞKUR OFİSİ İÇİN YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, beraberinde Aydın İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi, Ak Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe ve İlçe Yöneticileri, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ile bir araya geldi ve Kuşadası’nda açılması planlanan İŞKUR Ofisi hakkında görüşüldü.

Geçtiğimiz günlerde Aydın İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi’nin Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ile İŞKUR Ofisinin KUTO Hizmet Binasında olması konusunda yaptığı ön görüşmeden sonra, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve beraberindeki heyet, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ile birlikte, Oda hizmet binasında bulunan SGK’nın yanındaki dükkan hakkında yerinde inceleme yaptı.

Milletvekili Mehmet Erdem, daha sonra Oda hizmet binası girişinde yer alan İllüstrasyon Kuşadası haritası hakkında da bilgi aldı ve Kuşadası’na böyle bir eser kazandıran Kuşadası Ticaret Odası Yönetimini kutlayarak, harita önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.