Yayınlanma Tarihi: 26 Ocak 2024
KUTO’DA KOMİTE BAŞKANLARI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERDAR AKDOĞAN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Kuşadası Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren farklı sektörlere mensup 11 Meslek Komitesinin başkanları, Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan başkanlığında bir araya geldi.

Komite başkanlarının, temsil ettikleri sektörlere yönelik talep ve sorunlarını dile getirdiği toplantıda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından Odanın faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

1.Meslek Komitesi (Otelciler) Başkanı İsmet Türker, 2. Meslek Komitesi (Acentacılar) Başkanı Mustafa Tatar, 3. Meslek Komitesi (Restoran, Cafe-Bar) Başkanı Ahmet Öz, 5. Meslek Komitesi (İnşaat) Başkanı Ersin Öğütcen, 7. Meslek Komitesi (Gıdacılar) Başkanı Ekrem Seven, 9. Meslek Komitesi (Tekstil) Başkan Yardımcısı Ramazan Teker, 10. Meslek Komitesi (Taşımacılar) Başkan Yardımcısı Korkmaz Kar’ın katıldığı toplantı; Başkan Akdoğan tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, sezon değerlendirmesi ile başladı. Sektör temsilcilerinin tek tek kendi sektörlerindeki sorun ve önerilerini dile getirdiği toplantıda, aynı zamanda Başkan Akdoğan tarafından Kuşadası Ticaret Odası tarafından yapılan eğitimler, sosyal medya hesapları hakkında bilgi verildi.

Toplantıya katılan komite başkanlarına teşekkür eden Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; komite çalışmalarına çok önem verdiklerini, meslek komitelerinin yaptığı çalışmalar neticesinde birçok sorunun ilgili makamlara iletildiğini söyledi ve komite toplantılarına katılımın bu nedenle çok önemli olduğunu dile getirdi.