Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2021
KUTO ÜYELERİNİN SORUNLARINI AYDEM’E İLETTİ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Aydem yetkilileri ile bir araya geldi, üyelerin sorun ve taleplerini iletti, üyeler yararına protokol yapıldı.

KUTO ÜYELERİNE 12 AY SABİT FİYAT

Aydem yetkilileri ile Kuşadası Ticaret Odası arasında yapılan protokol kapsamında; Oda üyeleri Aydem’e başvurarak 12 ay sabit birim bedelli ve BP Kart hediyeli (%5 akaryakıt indirimi) indirimden yararlanabilecekler.

Diğer taraftan, geçtiğimiz günlerde yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren üyelerin katılımıyla Kuşadası Ticaret Odası’nda gerçekleşen sektör toplantısında iletilen konular arasında yer alan; kapalı olunan süreçte elektrik faturalarının gelmeye devam etmesi, kesintiler ve açma-kapama bedelleri ile ilgili sorun ve talepler de Aydem Elektrik Parekende Satış A.Ş. Kuşadası Bölge Yöneticisi Sema Turanlı ve Abone İşlemleri Uzmanı Gökçe Bahar Yaşar’a, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından iletilerek, içinden geçilen zorlu süreçte ekonomik olarak ciddi yara alan işletmelerin sorunlarına çözüm bulunması noktasında destek istendi.

Aydem yetkilileri ile bir araya gelinen toplantıya, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Bülent İlbahar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Boranalp’de katıldı.