Yayınlanma Tarihi: 06 Nisan 2018
KUTO'DA YÖNETİM KURULU, BİRLİK DELEGELERİ VE DİSİPLİN KURULU SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİ

Kuşadası Ticaret Odası’nda, 01 Nisan Pazar günü yapılan Meclis Üyeliği ve Meslek Komiteleri seçimlerinin ardından bugün ( 06.04.2018 Cuma) İlçe Seçim Kurulu gözetiminde, Meclis Asil Üyeleri oy kullanarak Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri ve Disiplin Kurulu üyelerini belirlediler.

11 Komitede gerçekleşen organ seçimlerinde Oda Meclis Asil Üyeliğine seçilen 30 kişinin davet edildiği seçimlerde Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurul Delegeleri seçildi.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERDAR AKDOĞAN, MECLİS BAŞKANI AHMET MİRAÇ ŞENGEL OLDU

Kuşadası Ticaret Odası’nda Yönetim Kuruluna; Serdar Akdoğan, Seydi Yıkılmaz, Suat Özdemir, Vedat Ali Talmaç, Namık Kemal Daylan, Murat Hikmet Boranalp, Müslüm Yıldırım, Buket Çallı, Erdem Dikkaya seçildi.

Disiplin Kuruluna; Haldun Türkşen, Berkay Çoban, Kadri Çelik, Özlem Tülüoğlu, Coşkun Demir ve Cem Arslan, TOBB Delege Asil Üyeliğine ise; Mustafa Ulusoy, Namık Kemal Daylan, Tolga Erdem ve Nejat Özalp seçildi.

İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleşen seçimlerin ardından seçilen Meclis Üyeleri ilk oturumunu yaptı ve daha sonra Meclis Başkanı ve yardımcılarının seçimine geçildi.

ŞENGEL; YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN

Kanun gereği en yaşlı üye sıfatıyla Bülent İlbahar başkanlığında toplanan Kuşadası Ticaret Odası Meclis Üyeleri; oy birliğiyle Meclis Başkanlığına Ahmet Miraç Şengel, Başkan Yardımcılıklarına Tolga Erdem ve Bülent İlbahar, katip üyeliğe ise Nurgil Gürcan’ı seçti. Meclis Başkanı seçilen Ahmet Miraç Şengel; seçimlere katılan herkese teşekkür ederek, yeni Meclis döneminin hayırlı olmasını diledi.

AKDOĞAN; KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Görevi devralan Meclis Yönetimini kutlayan

Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan seçimlerin ardından yaptığı konuşmada; bu dönemde de Yönetim Kurulu toplantılarının daha geniş katılımla yapılmasını istediklerini belirtti ve isteyen Meclis ve Komite Üyelerini Yönetim Kurulu toplantılarına da katılmaya davet etti. “Kapımız herkese açık” sözleriyle konuşmasına devam eden Akdoğan; seçilerek büyük sorumluluk aldıklarını ve aldıkları sorumluluklarını yerine getirmek için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Görev almak isteyen, projeleri olduğunu söyleyen herkesle birlikte çalışmak istediklerini belirten Akdoğan; seçimlere katılan herkese teşekkür ederek, yeni dönemin tüm KUTO üyeleri ve Kuşadası için hayırlı olmasını diledi.

Seçimlerin sonunda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel birlik ve beraberlik mesajı ve aynı zamanda Kuşadası ticari hayatı için önemli çalışmalar yapılacağının da sinyalini verdi.