Yayınlanma Tarihi: 17 Şubat 2022
TOBB’DAN KUŞADASI’NA OKUL MÜJDESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü ile, Kuşadası’nın da içinde bulunduğu 154 ilçeye yeni okul kazandırılacak.

81 ile 81 okul kampanyasında son noktaya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), eğitimde yeni bir projeye imza attı.

TOBB’un eğitim hamlesi, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen protokol töreni ile kamuoyuna duyuruldu. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törende, projenin detayları da açıklandı.

Törende konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; "Mesleki eğitimde kamu-özel sektör iş birliğini artırmak, özel sektörün rolünü güçlendirmek ve özel sektöre nitelikli çalışan kazandırmak için TOBB olarak, Oda ve Borsalarımızın faaliyet gösterdiği 154 ilçemize yeni okullar kazandırıyoruz" dedi ve eğitime yapılan yatırımlardan asla zarar edilmeyeceğinin bilinciyle çalıştıklarına dikkat çekti.

AKDOĞAN; KUŞADASI’NA HAYIRLI OLSUN

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; vasıflı personel ihtiyacının karşılanması için mesleki eğitimin önemine değindi ve bu kapsamda Kuşadası’na kazandırılacak okul müjdesi için Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek, Kuşadası’na hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.