Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2019
TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 174. YIL DÖNÜMÜNDE KUŞADASI’NDA TÖREN DÜZENLENDİ

Kuşadası’nda, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü kapsamında tören düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende Emniyet Teşkilatı mensupları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel hazır bulundu.

KUTO YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ BERKSOY’U ZİYARET EDEREK POLİS GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel, Meclis Katip Üyesi Nurgil Gürcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz ve Murat Boranalp, törenin ardından tebrikleri kabul eden Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy’u makamında ziyaret ederek Polis Haftasını ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutladılar.