Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2018
KUTODA 2013-2018 MECLİS DÖNEMİNİN SON İCRAATİ OLAN OTOPARK HİZMETE GİRDİ

Kuşadası Ticaret Odası tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanan otopark çalışması tamamlanarak hizmete girdi.

Otoparkın araçlara açılmasıyla üyelerin ve hizmet binasından yararlananların rahatladığını belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; otoparkın 2013-2018 Meclis döneminin son icraati olarak hizmete girdiğini söyledi. Akdoğan; hem üyelerin, hem de Oda hizmet binasında bulunan kurumsal kiracıların artık bu konuda sıkıntı yaşamayacağını ve özellikle etkinlikler sırasında sıkıntı yaşandığını belirtti ve 2 Nisan’dan itibaren açılacak olan vize ofisiyle de birlikte ciddi yoğunluk olacağını, öncesinde otoparkın hizmete girmesiyle bu konuda yaşanacak sıkıntının da giderildiğini sözlerine ekledi.