Yayınlanma Tarihi: 29 Mayıs 2023
ODAMIZ ÜYESİ FİRMANIN BÜYÜK BAŞARISI

Odamız Meclis Üyesi Mustafa Aytar’ın ortağı olduğu LADEM İthalat İhracat Turizm Tic. Ltd. Şti. tarafından, İŞKUR ve SGK’nın kuruluşundan bu yana ilk defa ilçemizden Avrupa’ya işçi gönderildi. Sözleşmeli olarak gönderilen işçiler ilk olarak Almanya’da 2021 yılında yapımına başlanan Allianz Sigorta Genel Merkez Binası yapımında, ardından Avrupa’nın en büyük hastanesinin inşaatında çalışmaya başladı. Projeler, diğer Avrupa ülkelerinde de devam edecek.

Bu kapsamda Meclis Üyemiz Mustafa Aytar, Ortağı Murat Demir, Proje Sorumlusu Zümrüt Sakar ve İŞKUR Kuşadası Hizmet Merkezi Müdürü Adnan Gönençer Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan; üyemiz bir firmanın bölgemizde gösterdiği bu başarıdan dolayı kendilerini kutlayarak, ilçemize büyük bir gurur yaşattıklarını ifade etti.