Yayınlanma Tarihi: 02 Nisan 2018
KUTO'DA Güven Tazeleyerek Tekrar Seçilen Serdar Akdoğan: KUŞADASI İÇİN HEP BERABER ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Kuşadası Ticaret Odası’nda dün (1 Nisan Pazar) gerçekleşen meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimlerinde sarı oy pusulasıyla ve “Kuşadası İçin Hep Birlikte Güçlüyüz” sloganıyla yola çıkan ve mavi pusulaya karşı 11 komitenin tümünde seçilerek güven tazeleyen mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, centilmence geçen seçimlerden sonra; çalışma arkadaşlarına, seçimlere katılan herkese ve tüm KUTO üyelerine teşekkür ederek “demokratik bir ortamda, centilmence geçen seçimlerimizde karşı listeyle yarışan arkadaşlarımıza da kapımız açık. Gelsinler projelerini beraber yapalım. ” dedi.

“Aslında burada kazanana daha çok iş düşüyor, önümüzde yoğun bir çalışma dönemi var” sözleriyle konuşmasına devam eden Akdoğan “burada herkes gönüllü olarak Kuşadası için çalışıyor, gelin hep beraber çalışalım, Kuşadası Kazansın” dedi.