Yayınlanma Tarihi: 01 Kasım 2022
KUŞADASI PROFESYONEL AŞÇILAR DERNEĞİ’NDEN SEZONA VEDA KAHVALTISI

Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği (KUPAD) tarafından Unilever sponsorluğunda Lucky’s Club’da düzenlenen “Sezona Veda Kahvaltısı”na Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan katıldı.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen kahvaltıda, KUPAD Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Odamız Meclis Üyesi Tülay Önbul’un başarılarıyla derneği gururlandırdığını söyleyen Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Aydın Sürer “daha önceki uluslar arası yarışmalarda bizleri gururlandırarak altın madalya ile gelen Tülay hanım, şimdi de tekrar yakın zamanda düzenlenecek olan bir yarışmaya hazırlanıyor. Bizleri ve bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğine eminiz” dedi ve kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’da, Meclis Üyemiz Tülay Önbul’u tebrik ederek, başarılar diledi. Kahvaltı bitiminde toplu fotoğraf çekimi yapıldı.