ÖNEMLİ DUYURU!... Sayın Üyemiz; Yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgını ile ilgili olarak kamu sağlığını korumak amacıyla;

Sayfalar

Odamız web sitesi www.kuto.org.tr adresinden Oda Kayıt Belgesi ve Faaliyet Belgelerinizi “E-Belge”, kısmından alabilir, aidat ödemelerinizi “Online Borç Sorgulama ve Ödeme” kısımlarından yapabilirsiniz.

Oda Sicil, Ticaret Sicil Müdürlükleri ve Muhasebeyle ilgili sorularınız için 0256 612 57 63 No’lu telefonumuzdan bilgi alabilirsiniz.

Kamu sağlığını korumak amacı ile Odamız tarafından alınan bir dizi önlem çerçevesinde;

Oda hizmet binamız mesai saatleri içinde açık kalacak ancak sadece Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından verilen şirket kuruluşu, tescil işlemleri, sicil tasdiknamesi işlemleri, Oda Sicil tarafından iş makinesi kapasite ve ekspertiz raporu, sigorta levha kayıt işlemleri yapılacaktır. Bu işlemler dışında Danışmanlık ve Bilgi alma hizmetleri için Odamız telefonlarından (0256 612 57 63) personelimize ulaşabilirsiniz. Bunların dışında, yüzyüze görüşme yapılmayacaktır.