Yayınlanma Tarihi: 30 Kasım 2022
İLÇEMİZDE TURİZM SEZONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Turizm sezonunun sona ermesiyle birlikte, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından, düzenlenen Turizm Sezonu Değerlendirme Toplantısı Erkan Yücel Sahnesinde yapıldı.

OTOPARK SORUNU ÖNEMLİ

Toplantıya katılan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; güzel bir sezon geçirdik, inşallah bundan sonra da devamı gelir” dedi ve turistik çarşılardaki çalışmaların çok güzel olduğunu söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Akdoğan konuşmasında; sezonun son aylarında Milli Eğitimden alınarak Oda üyelerinin otopark olarak kullanımına sunulan alanın yoğun bir şekilde ilgi gördüğünü belirterek, ilçemizde en önemli sorunların başında otopark problemi geliyor” dedi.

Meclis Başkanımız Bülent İlbahar, Meclis Başkan Yardımcımız Tolga Erdem ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Seydi Yıkılmaz’ın da katıldığı toplantıda; Kent Meydanı Projesi, kruvaziyer turizmi, bazı mahallelerin altyapı sorunları, 2. El pazarı konuları gündeme geldi, Başkan Ömer Günel önümüzdeki günlerde hayata geçecek projelerle ilgili bilgi verdi.