ZİRAAT BANKASI BUSINESS KART HAKKINDA

ZİRAAT BANKASI BUSINESS KART HAKKINDA

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda;

Bilindiği üzere, Birliğimizce deprem bölgesinde kalıcı konutlar yapılması amacı ile “El Verin Ev Yapalım” kampanyası başlatıldığı ve kampanyaya kredi kartı ile sanal pos aracılığıyla katılım sağlanabileceği bildirilmiştir.

Ziraat Bankası Sanal Pos ile tahsilat konusunda sadece bu kampanyada kullanılmak üzere 18 ay taksit imkanı sunan Ziraat Bankası Business kartı devreye alacaktır. Kampanyaya destek olmak ve Ziraat Bankası Business kartın 18 ay taksit imkanından faydalanmak isteyen üyelerimiz için Ziraat Bankası Business kart çıkartılması konusunda kolaylık sağlanacağı belirtilmiştir.

Bu kart ile yapılacak yardımların tamamı depremzedeler için yapılacak konut yapımı için kullanılacak, faiz ve komisyon uygulanmayacaktır.

Bu kartı almak isteyen üyelerimizin bilgilerinin Kuşadası Ticaret Odası tarafından girilmesi gerekmektedir.

Başvuru için Odamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Bilgi için 0256 612 57 63 (Dahili 14 )