Yayınlanma Tarihi: 08 Mart 2023
ODAMIZ YÖNETİMİ SÖKE TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Bülent İlbahar, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Namık Kemal Daylan, Hibeti Zeytin, Erdem Dikkaya ve Müslüm Yıldırım, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aynı zamanda; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Aslan, Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu ve Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Söke Ticaret Odası ev sahipliğinde bir araya gelerek, Söke Tarım Fuarı öncesinde istişare toplantısı gerçekleştirdi.

28. SÖKE TARIM FUARI AÇILDI

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan; Oda-Borsa seçimlerimizden sonra yeni dönem başladı, Söke Ticaret Odası yeni Yönetimini kutluyorum, herkese yeni dönem hayırlı olsun dedi. Akdoğan konuşmasının devamında; ülkemizin bir tarafı depremde çok büyük yara aldı, ama ayakta kalanların çalışması gereken bir dönemdeyiz. Biz bu bölgede çok çalışacağız ki, o bölgedeki yaraları saracağız. O yüzden bugün Söke’de başlayacak tarım fuarı, turizm fuarları çok önemli. Bunlara devam etmemiz lazım ki, hep beraber çalışıp bu yaraları saralım. Dedi.

Toplantı sonrasında toplu olarak 28. Söke Tarım Fuarı açılış törenine katılım sağlandı.