Yayınlanma Tarihi: 22 Mart 2018
AKDOĞAN VE ÖZDEN TVDEN'DE İLÇELER KONUŞUYOR PROGRAMININ CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Tacettin Özden, tvDEN’de “İLÇELER KONUŞUYOR” programının Kuşadası’ndan yapılan canlı yayınlarının ilk konuğu oldular.

Ceren Akbaş ve Ediz Verdioğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen yayında, turizmdeki gelişmeler, 2018 sezonundan beklentiler konuşuldu, kurumlar çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan canlı yayında, 2018 yılının, 2017’ya göre daha iyi geçmesini beklediklerini dile getirdi ve “rakamlara bakıldığında Kuşadası talep görüyor, şu anda da ülke içinde trend olma yolunda” dedi. Tanıtımlarla Kuşadası’nın özellikle yerli pazarda ciddi bir artış yakaladığını belirten Akdoğan, bunda Kuşadası Güvercin isimli sosyal medya tanıtımlarının da etkisi olduğunu dile getirdi. Ayrıca, Kuşadası’nda bir ilk olan ve Oda tarafından yaptırılan Kuşadası illüstrasyon haritası ve Oda’nın tanıtım materyalleri arşivi hakkında da bilgi verdi ve “Kuşadası Ticaret Odası olarak bütçemiz elverdiğince tanıtımda üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi. Akdoğan ayrıca yapılan eğitimler ve Oda hizmet binasında yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak olan VFS Global Vize ofisi hakkında da bilgi verdi.

Özden’in de 2018 yılında, tur operatörlerinin taahhütlerine göre ciddi bir turist artışı beklendiğini dile getirdiği yayının devamında, turizmin gelişmesi için yapılan çalışmalar, Kuşadası’nın genel sorunları, yapılması gerekenler konuşuldu ve canlı yayın iyi bir sezon dilekleriyle sona erdi.

Türksat üzerinden yayın yapan tvDEN’in, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Tacettin Özden’in konuk olduğu “İLÇELER KONUŞUYOR” programı, Kuşadası Ticaret Odası facebook hesabından da canlı yayınlandı.