RUSYA’DA COVİD-19 PANDEMİSİYLE MÜCADELEDE ALINAN TEDBİRLER

Sayfalar

RUSYA’DA COVİD-19 PANDEMİSİYLE MÜCADELEDE ALINAN TEDBİRLER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ticaret Bakanlığı’nın 13.10.2020 tarih ve 58163700 sayılı yazısına atfen Odamıza iletilen yazıda;

Moskova Ticaret Müşavirliği'nden alınan yazıya atfen, Rusya Federasyonu’nda 5 Ekim 2020 tarihindeki 11.615’lik günlük vaka sayısının pandemi sürecinde ulaşılan en yüksek ikinci seviye olduğu, gerek federal gerekse yerel bazda kısmi karantina tedbirlerinin tekrar uygulamaya geçirilmeye başlandığı belirtilmektedir.

Bu bağlamda, Ticaret Bakanlığı tarafından iletilen, Rusya Federasyonu'nda koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan, hâlihazırda yürütülmekte olan önlemlere ilişkin tedbirler ile pandemide ikinci dalga kapsamında yürürlüğe sokulan yeni tedbirlere ilişkin olarak Ticaret Müşavirliğimizce güncellenen tablo ekte sunulmaktadır. Denilmektedir.

Güncellenen tablo için tıklayınız.