Yayınlanma Tarihi: 16 Nisan 2018
42. KUŞADASI TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ TÖRENLE BAŞLADI

Bu yıl 42. si düzenlenen Kuşadası Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Meydanı’nda açılış töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören; Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Aydın, Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Abdullah Tanrısevdi, Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy’un açılış konuşmalarının ardından, halk oyunları ve dans gösterisi ve okullar arası düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

Kuşadası protokolü, daire amirleri, STK temsilcileri, turizmciler ve Kuşadalıların katıldığı törende; Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel, Meclis Başkan Yardımcıları Tolga Erdem, Bülent İlbahar, Meclis Katip Üyesi Nurgil Gürcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Seydi Yıkılmaz hazır bulundu.

16-21 Nisan 2018 Tarihleri arasında çeşitli etkinlikler ile 42. kez kutlanacak olan Kuşadası Turizm Haftası kapsamında, 21 Nisan Cumartesi günü saat 18:00’de Kısmet Otel kavşağından hareket edecek Turizm Şenliği Kortejinin renkli görüntülere sahne olması