Yayınlanma Tarihi: 28 Mart 2018
KUŞADASI İLLÜSTRASYON HARİTASI NAKIŞ GİBİ İŞLENDİ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, tanıtımlar ve etkileri ile ilgili yaptığı değerlendirmeye, Kuşadası’nda bir ilk olan Kuşadası illüstrasyon haritası ile devam etti.

“Odamız tarafından yapılan bir başka ilk olan Kuşadası illüstrasyon haritası, Kuşadalı ressam Bilal Akay tarafından 6 ay gibi bir sürede nakış gibi işlenerek yapıldı” diyen Akdoğan, vektörel olarak çizilen haritanın istendiği takdirde metrelerce büyük basılarak tüm ayrıntılarının net olarak görüntülenebildiğini ve haritada hiçbir detayın atlanmamasına özen gösterildiğini belirtti.

Haritanın Oda tarafından tanıtımlarda yoğun olarak kullanıldığını ve aynı zamanda diğer kurumlarca da kullanılan haritanın basımı konusunda, Turizm Bakanlığı ile de görüşmeler yapıldığını dile getirdi.

Ayrıca, Kuşadası logosu ve maskotu da hazırlatıldığını ve sosyal medya sayfalarında kullanıldığını vurgulayan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan sözlerinin devamında; “Odamızın, tanıtım alanında bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği ve büyük beğeni alan illüstrasyon Kuşadası ve şehir haritası ve maskotlar, diğer tüm üyelerimizin de kullanımına açıktır.” Dedi.