ULUSLARARASI PAZARDA MÜŞTERİ BULMA EĞİTİMİ

Sayfalar

ULUSLARARASI PAZARDA MÜŞTERİ BULMA EĞİTİMİ

Odamız tarafından “Uluslararası Pazarda Müşteri Bulma” konulu eğitim düzenlenmiştir. 02-03 Mart 2022 Çarşamba ve Perşembe günleri, 14:30 / 17:30 saatleri arasında (toplam 6 saat) Odamız Konferans salonunda gerçekleşecek olan ücretsiz etkinliğimize davetlisiniz.

EĞİTİM KONULARI

Birinci gün (3 saat): Hedef Pazar Analizi Eğitimi: • Verimli İhracat Satışı Uygulamasının Ana Adımları. • İhracatı Arttırmak İçin Sihirli İstatistikler • Hedef Pazar Seçiminde Trend Analizi Uygulaması. • Rakip Ülkelerin ve Türk Ürünlerinin Pazar Payı Tespiti. • Türk Firmaları İçin Potansiyeli Yüksek Sektörler ve Ürün Grupları. • 4 Kriterli Hedef Pazar Seçme Yöntemi. • Hızlı Satış İçin İhracat Pazarlama Sistemi Kurma. • Yoksa Sizde Personel İşten Ayrıldığında Her Şeye Tekrar Sıfırdan Başlıyorsunuz? • İhracat Satış Hedefi Koyma Ve Hedefe Uygun Plan Yapma.

İkinci gün (3 saat) Müşteri Bulma Eğitimi: • İthalatçıların İsimlerini, Aldıkları Ürünlerin Miktarını, Kimden Aldıklarını Tespit Etme. • Milyonlarca Firmanın Kayıtlı Olduğu Ticari Rehberler Mi Var? • Ticaret Sicil Kayıtlarında Arama Yapılabilen Ülkeler Hangileri? • Müşteri Bulmada Ticaret Bakanlığının Hizmet ve Desteklerinden Faydalanma • Google’da Yapabildiklerimizin Sadece “İthalatçı” Yazıp Aramak Mı Olduğunu Düşünüyorsunuz? • Seçilen ürünler için ihale verilerine ulaşma. • Farklı sektördeki alıcı firmaların hazır listelerine ulaşma. • Sektöre uygun fuar ve o fuarların katılımcı listelerine ulaşma uygulaması.