TOBB TÜRKİYE 100 YARIŞMASI

Sayfalar

TOBB TÜRKİYE 100 YARIŞMASI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen yazıda;

TOBB öncülüğünde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde, 2011 yılından bu yana Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek üzere, "TOBB Türkiye 100" programı düzenlendiği belirtilmektedir.

Türkiye 100 ile Türkiye'nin hızlı büyüyen şirketlerinin başarılarına küresel ölçekte dikkat çekerek küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek başarı hikâyelerinin ulusal ve uluslararası yazılı ve görsel basında yer almasını sağlayarak doğru iş ortaklarına, yeni müşterilere ve yatırımcılara erişimlerini kolaylaştırmak hedeflenmektedir.

Türkiye 100 programında dereceye giren şirketler tamamen objektif kriterlere dayanılarak tespit edilmektedir. Satış gelirleri artış hızının temel performans kriteri olduğu değerlendirmelerde, en yüksek satış gelirleri artış hızını yakalayan şirket birinciliği almaktadır.

Bildiğiniz gibi 2021 yılında TOBB Türkiye 100 ödül töreni; Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş ve çok sayıda Oda-Borsa Başkanı ile TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde Ankara'da düzenlenen törenle açıklanmıştır.

2022 yılında düzenlenecek olan TOBB Türkiye 100 programında şirketlerin 2019-2021 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin artış hızı dikkate alınacaktır. Başvuru kriterini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır.

Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan TOBB Türkiye 100'e başvuru şartları aşağıda yer almakta olup, başvuruların en geç 30 Temmuz 2022 tarihine kadar https://turkiye100.tobb.org.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.