Yayınlanma Tarihi: 25 Ağustos 2017
SOROPTİMİSTLER KUTO'DA

İş ve Meslek Kadınlarına yönelik dünyanın en eski ve köklü kulüplerinden SOROPTİMİST Kulübü Türkiye Federasyonu Yönetimi, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı ziyaret etti.

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyon Başkanı Nilgün Pakkan, Başkan Yardımcısı İsmet Tekin, 2. Başkanlar Meltem Balaban, Servet Maşlak, Genel Sekreter Demet Özdamar, Kuşadası Soroptimist Kulübü Derneği Başkanı Nurgil Gürcan ve aynı zamanda Seferihisar’da kamp yapan üniversiteli TSKF Bursiyerlerinin katıldığı ziyarette konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Federasyon temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve kadın ve genç kızları iş ve eğitim hayatlarında her zaman desteklediklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

TSKF Yönetiminin de destekleri ve gösterdikleri ilgiden dolayı Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettikleri ziyaretin sonunda, Türkiye’nin her köşesinden gelen bursiyerler, Kuşadası Ticaret Odası’nı gezerek faaliyetleri ve hizmetleri hakkında bilgi aldılar ve Başkan Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz ve İrfan Yiğit ile hatıra fotoğraf çektirdiler.