Yayınlanma Tarihi: 18 Ocak 2018
KUTO'DAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ SELÇUK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi, geçtiğimiz günlerde atanarak göreve başlayan Kuşadası ilçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Başkan Yardımcıları Namık Kemal Daylan, Nejad Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Yıldırım, Seydi Yıkılmaz, Ahmet Semih Arcan, İrfan Yiğit ve Suat Özdemir hazır bulundu.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın Kuşadası Ekonomisi ve ticari hayatı ile ilgili bilgi verdiği ziyarette; trafik sorunu ve evlerde günübirlik konaklamaların yarattığı sorunlar konularında görüş alışverişinde bulunuldu ve Akdoğan tarafından sigara ve ses yasakları ile ilgili Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamaların diğer sahil ilçeleriyle doğru orantılı olması talep edildi.

Sezon öncesinde, Kuşadası Ticaret Odası’nda istişare toplantısı yapılmasının da gündeme geldiği ziyaretin sonunda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’a Kuşadası Ticari Envanteri ve diğer konularda hazırlanmış raporlar verildi.