Yayınlanma Tarihi: 12 Eylül 2018
KAYMAKAM AKSOY’DAN KUTO’YA VEDA ZİYARETİ

Bergama’ya tayini çıkan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Ticaret Odası’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel ve Meclis Başkan Yardımcısı Bülent İlbahar’da hazır bulundu.

Kuşadası Ticaret Odası’na Kuşadası yararına yaptıkları çalışmalar, katkıları ve diğer kurumlarla uyumlu çalışmaları için teşekkür eden Kaymakam Aksoy’a, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’da 5 yıl süreyle Kuşadası için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel ve Meclis Başkan Yardımcısı Bülent İlbahar tarafından Kaymakam Muammer Aksoy’a, Kuşadası İllüstrasyon haritasından oluşan çerçeve hediye edildi.