Yayınlanma Tarihi: 07 Şubat 2023
BUGÜN DE TÜM KUŞADASI’NIN KALBİ DEPREM BÖLGESİNDE ATTI

Bugün de tüm Kuşadası halkı yardımlarını depremden etkilenen illere ulaştırılmak üzere, yardım toplama noktalarına iletmeye devam etti. Bir gün öncesinde yaşanan deprem felaketinin ardından dün akşam saat 22:00’ye kadar ihtiyaç malzemelerini Hizmet Binamızda bulunan toplama noktasına (eski SGK) ileten duyarlı üyelerimiz ve Kuşadası halkının bugün de getirmeye devam ettikleri ihtiyaç malzemeleri ile doldurulan bir tır ve iki kamyon Hatay’a doğru yola çıktı. Odamız yöneticileri, sivil toplum örgütleri, üyelerimiz, gönüllü Kuşadası halkının elbirliğiyle tasnif ettiği yardım malzemelerinden oluşan koliler, yine elbirliğiyle tırlara yüklenerek uğurlandı.

Bu akşam saat 21:00’e kadar açık kalacak olan binamızdaki Deprem Bölgesi Yardım Toplama Merkezi (eski SGK), yarın da saat 09:00’dan itibaren açık olacak.

Yardımlarınızın bölge halkına umut olması, bir nebze de olsa yaralarını sarabilmesi ümidiyle;

BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜRLER KUŞADASI…