DÜNYA TİCARET MERKEZİ (WTCA) GENEL KURULU

Sayfalar

DÜNYA TİCARET MERKEZİ (WTCA) GENEL KURULU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda;

Ankara Dünya Ticaret Merkezi’nin (WTC Ankara) 11.04.2023 tarihli 01164/228 sayılı yazısında, Gana’nın başkenti Akra’da 23-28 Nisan 2023 tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi Birliği’nin (WTCA) Genel Kurul Toplantısı’nın yapılacağı bildirilmiştir.

Yazıda devamla, 30’dan fazla ülkeden 200’e yakın iş insanın bir araya geleceği organizasyonda, konferansların, bire-bir firma eşleştirme programlarının, yerel firma ziyaretlerinin ve network davetlerinin gerçekleştirileceği ve Türk firmalarının Afrika pazarında alıcı, bayi, ortak bulma görüşmelerinin yanı sıra öncelikli olarak tarım ürünleri, tarım teknolojileri, gıda işleme, üretim-imalat, madencilik, enerji, elektrik taahhüt, bilişim ve haberleşme teknolojileri alanlarında yoğun işbirliği görüşmeleri yapmaları beklendiği belirtilmiştir.

Detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ve Ankara Dünya Ticaret Merkezi’ne (WTC Ankara) 0312 468 87 50 telefon numarasından ulaşılabilmektedir.

Başvuru Linkleri;
www.wtcankara.org.tr