Yayınlanma Tarihi: 10 Haziran 2024
KUTO BAŞKANI SERDAR AKDOĞAN; SEZONA ÖZLEM DUYDUĞUMUZ TABLO İLE BAŞLADIK

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; artık tamamen hız kazanmış olan 2024 yaz sezonuna özlem duyulan bir tablo ile yüzümüz gülerek başladık” dedi.

Kurban bayramı tatilinin 9 gün olması ve okulların da kapanmasıyla birlikte gerçek anlamda sezona giriş yapıldığını söyleyen Akdoğan; bayram tatilinin uzun olmasının özellikle yerli turisti ilçemize yönlendirdiğini ve neredeyse % yüz doluluk oranının yakalanmasını beklediklerini söyledi.

Kuşadası’nın hem dinlemeye, hem eğlenmeye gelenleri farklı seçeneklerle karşıladığını sözlerine ekleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; bulunduğumuz lokasyon ile yerli ve yabancı turistlerin her zaman gözbebeği olan ilçemizde, bu sezon da doğal ve kültürel güzelliklerimiz ile birlikte, çarşılarımız, restoranlarımız ve eğlence hayatımız ile misafirlerimizi ağırlamaya hazırız. Kruvaziyer turizminde de lider olan ilçemizde gemi rezervasyonları çok iyi gidiyor ve bundan sonra daha da iyi gitmesini beklediğimiz limanımızda rekor sayılara ulaşmayı hedefliyoruz. Dedi.

“Bayramda ve tüm sezon boyunca tatilcilerimizi Kuşadası’na bekliyoruz” sözleriyle açıklamasını sürdüren Akdoğan, herkesin sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesi temennilerinde bulundu.