Yayınlanma Tarihi: 27 Eylül 2024
AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE DIŞ İLİŞKİLER BAŞKAN YARDIMCISI HARUN ARMAĞAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Türkiye Buluşmaları Kuşadası programı çerçevesinde ilçemizi ziyaret eden Ak Parti MKYK Üyesi ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Harun Armağan, Kuşadası Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, AK Parti İlçe Yönetimi ve beraberindeki heyet ile birlikte Odamızı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan’ın makamında, Meclis Başkanımız Bülent İlbahar da katılımıyla gerçekleşen, ziyarette; turizm bölgelerinin sorunları ve enflasyon hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kongre Merkezinin mevcut durumu ve TOBB Kuşadası Anaokulu hakkında da bilgi verilen ziyaretin sonunda, Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanımız Bülent İlbahar tarafından, Ak Parti MKYK Üyesi ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Harun Armağan’a Kuşadası Prestij kitabı hediye edildi.