GİRİŞİMCİLİK

Değerli Üyelerimiz ve Girişimciler,

Odamızın girişimcilik çalışmaları kapsamında; yeni bir fikri olan girişimcilerin fikirlerinin hayata geçirilmesi, yatırımcı ve mentorlar ile bir araya gelmelerinin sağlanması, finansman kaynaklarına erişim konularında ÜCRETSİZ danışmanlık hizmeti verilmektedir. Girişimcilik hizmetlerimiz kapsamında;

* İş fikirlerinizle ilgili soru ve taleplerinizi paylaşabilirsiniz.

*Yeni iş fikrinizin geliştirilmesi veya hayata geçmesine yönelik yatırımcı ve/veya mentorlarla bir araya gelebilirsiniz.

* İş kurma, tutundurma, büyütme, pazarlama-satış süreçleri, marka tescil, patent, faydalı model, endüstriyel tasarım vb. fikri mülkiyet haklarına ilişkin karşılaşabileceğiniz her türlü sorununuza yönelik danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

* Çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından verilen teşvik, destekler gibi finansman kaynaklarına erişim yöntemleri ve bunlardan yararlanma yollarını öğrenebilirsiniz.

* KOSGEB destekleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

* İŞKUR teşvikleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

* Ulusal ve uluslararası kurumlar tarafından girişimcilik alanında çağrısına çıkılan, Odamızın paydaş olacağı projelere katılabilir, proje kapsamında sunulacak fonlardan yararlanabilirsiniz.

* Girişimcilere yönelik düzenlediğimiz toplantı, seminer, atölye çalışmaları ve eğitimlere katılabilirsiniz.